Schrobmachines

Schrobmachines

Een EUREKA schrobmachine, de juiste keuze.

Walk-behind of ride-on?

U kan vooraf een bewuste keuze maken tussen een walk-behind (achterloop) machine of een Ride-on (opzit) machine. Doe dit in functie van het werk.

Borstels of pads?

Standaard wordt een schrobmachine geleverd met nylon schrobborstels. Voor speciale toepassingen kan u er ook padhouders met schuurpads onder zetten.

Rolborstels of schijven?

Voor het beste schrobresultaat kiest u best voor schijven. Rolborstels zijn alleen interessant als u er het vooraf vegen kan mee uitsluiten. Dat is alleen praktisch bij grote machines, waar ook de opvangcapaciteit voor het vuil groot genoeg is.

De zuigvoet

De zuigvoet is zowel in hoogte als in hoek afstelbaar en bij sommige modellen ook de druk. De parabolische vorm met uitlopende parabool tussen het voorste en achterste opzuigrubber, zorgt voor een perfect droge vloer.

ECO systeem

Dankzij het ECO systeem kan u het gerecupereerde water filteren en opnieuw gebruiken. Hierdoor bespaart u niet alleen water, maar ook 60% zeep en tot 50% op werkuren.

Efficiënt?

Met een EUREKA schrobmachine kiest u niet alleen voor een economische oplossing door de grote besparing op werkuren, maar ook voor een ecologische oplossing én bedrijfszekerheid.

Advies

Onze adviseurs helpen u graag om de meest efficiënte schrobmachine te kiezen die het best aansluit met uw werk.

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer Ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u vragen over een van onze producten of diensten? Of wenst u een offerte?

Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zullen er alles aan doen om u te helpen.